• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

Почистване и извозване

„Контейнер Транс“ е реномирана фирма с доказан опит в услугите по почистване и извозване с контейнери в София. Предлагаме широк спектър от услуги, фокусирани в областта на събирането и изхвърлянето на лекотоварни и тежкотоварни отпадъци от строителна и ремонтна дейност. Разполагаме с нови модели контейнери под наем, оборудвани с подобрени механизми, улесняващи товаренето и разтоварването. Осъществяваме бързо и надеждно събиране на боклук и ненужни предмети с осигурен транспорт до сметище или друго място в района на София на най-достъпните цени.

В качеството си на лицензирана фирма „Контейнер Транс“ спазва всички законови норми и стандарти по събиране и изхвърляне на строителен и битов отпадък. Услугата почистване и извозване с контейнери е нашият бестселър. Тя се изразява в събиране на отпадъка, натоварването му в специално пригодени за целта контейнери и депортирането до сметище. Съгласно законовите разпоредби за област София строителният отпадък следва да се изхвърля на сметище Враждебна. В цената на услугата включваме и разхода на чувалите, в които събираме по-малкия и насипен отпадък и го товарим в контейнера. Пренасяме тежки и по-обемисти предмети без абсолютно никакъв проблем.

Почистване и извозване на отпадъци с контейнери е услуга от комплексен характер. Тя обхваща пълния процес по събиране на остатъчния строителен материал – тухли, греди, асфалт, бетон, дъски, плочи, желязо и т.н. Товаренето му в контейнер и откарването до сметище или цех за вторична преработка с транспортно средство, предоставено от нашата фирма.
Проявете благоразумие. Не оставяйте отпадъка от домашен/фирмен ремонт или строителство на сграда/търговски обект в близост до градския контейнер за смет. Не е справедливо спрямо хората и околната среда. Мястото на боклука е в градското сметище или в съответния център за преработка и рециклиране.

От нас може да вземете контейнер под наем, с помощта на който да извозите самостоятелно отпадъците до крайната точка. Предлагаме функционални контейнери с максимален обем на вместимост на боклука 4 и 7 кубика, в които без проблем се побират масивни предмети и едър строителен отпадък. Работим всеки ден без прекъсване. При нас ще намерите най-конкурентните цени за София.

Извозване с контейнери

Извозване на строителни и битови отпадъци.

Доставка на контейнери

Контейнери за битови и строителни отпадъци под наем