• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

Извозване на битови и строителни отпадъци с контейнери

Изхвърлянето на боклука след строителна дейност или освежителен ремонт е необратим процес. За да може той да приключи бързо и безболезнено, най-рационално е наемането на контейнер за извозване на строителния и битов отпадък. Фирма „Контейнер Транс“ използва специални контейнери, които осигуряват надеждно и бързо транспортиране на боклука от всяка точка на град София и околността в радиус до 30 км. Строителните отпадъци се изхвърлят в сметището Враждебна, а останалите могат да бъдат извозени до друга точка, в зависимост от нуждите и желанията на клиента.

Максималният капацитет на вместимост на товари е 4 и 7 кубика. 4-кубиковите се препоръчват за извозване на остатъци земя, асфалт, бетон, керемиди, тухли, вар; отпадъчен материал след ремонт на жилището или офиса или реконструкция на малка сграда, в т.ч. за изхвърляне на стара дограма, плочки в баня/тоалетна, теракот и пр. 7- кубиковите контейнери са подходящ избор за по-масивни отпадъци в т.ч. дивани, гардероби, овехтели шкафове, етажерки, врати, дървета, камари плевели, керемиди, греди, каменни плочи и др.

Фирма „Контейнер Транс“ предоставя специални чували, предназначени за събиране на
строителни отпадъци.
Предимства на контейнерите под наем на „Контейнер Транс“
– Чисто нови модели контейнери, покриващи всички европейски стандарти за качество и технологична издържаност.
– Абсолютно устойчиви при натоварване, при които рискът от механични повреди при максимален капацитет на натоварване е почти нулев.
– Благодарение на технологичната си издържаност, те могат да пренасят товари с химично съдържание, издържат на влага и не са застрашени от корозия.
– Контейнерите под наем за извозване на строителни и битови отпадъци на „Контейнер Транс са с малко тегло, което разрешава струпването на по-едри отпадъци без риск това да увеличи натоварването на шасито на камиона.
– Най-евтиният начин за изхвърляне на боклука от строителната площадка, търговския обект или бизнес сградата в отредените за целта места.
– Оборудвани са с товаро-разтоварни механизми, които допълнително улесняват процеса по събиране и изхвърляне на боклука. За допълнителни запитвания, свържете се с нас като използвате информацията на страницата за контакти.

Доставка на контейнери

Контейнери за битови и строителни отпадъци под наем

Почистване и извозване

Професионално почистване на мазета, тавани, дворове, гаражи и други