• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

Доставка на контейнери под наем

Контейнерите са най-ефективното средство за отстраняване на отпадъците от строителни площадки и други места за временно складиране. При поръчката на контейнер под наем има няколко важни момента, които е добре да се имат предвид.

Цената на услугата се определя въз основа на следните фактори:
– размер на наетия контейнер
– вид и тегло на материалите, който ще се товарят и извозват
– период на наемане
– разстоянието от адреса на товарене в София до сметището във Враждебна (в най-общия случай)

Затова е важно преди да направите поръчката да се опитате да прецените на колко горе-долу възлиза общото тегло на отпадъка, приблизително колко време ще отнеме да се сложи в чували и натовари в контейнера и колко време ще бъде нужно на камиона, каращ контейнера да стигне от адреса на товарене до сметището. Тези изчисления ще ви помогнат да добиете представа за времето, през което ще ви се наложи да ползвате контейнера. Когато знаете теглото на отпадъка по-лесно ще може да посочите какъв обем трябва да предлага търсения контейнер.

Контейнер Транс работи с два вида чисто нови контейнери – с капацитет 4 и 7 кубика.

7-кубиковите позволяват извозването на по-големи по размер строителни, битови и селскостопански отпадъци. Един 7-кубиков контейнер може да побере около 10 тона строителни отпадъци и близо 200 чувала битов отпадък.

4-кубиковите контейнери са подходящи за извозване на остатъчен материал от строителна или ремонтна дейност. Един контейнер с капацитет 4 кубика побира около 100 чувала отпадък. По-малкият обем на вместимост се явява изключително удобен за транспортиране на боклука от центъра на София до сметището във Враждебна. Услугата по наемане на контейнер осигурява и чували, специално предназначени за събиране на отпадъчен материал от строително-ремонтни дейности. Ако изпитвате трудности при пресмятане на общия размер на товара, не се колебайте да се консултирате с нашите специалисти по телефона. Техните съвети и препоръки ще ви помогнат да изчислите кубатурата и наемете контейнера, който най-точно отговаря на вашите нужди. В случай на нужда наш специалист може да направи оглед на място, за да се установи точната кубатура. След като бъдат уточнени всички подробности около поръчката остава да се определи ден и час, в който контейнерът да бъде приет от поръчителя, натоварен с отпадъка и изпратен към сметището, след което върнат в „Контейнер Транс“.

Наемането на контейнер за извозване на строителни отпадъци става бързо и лесно. Трябва само да се обадите на предоставения телефон, да ни пишете на електронния адрес или направите заявка чрез онлайн формата на нашия уеб сайт.

Извозване с контейнери

Извозване на строителни и битови отпадъци.

Почистване и извозване

Професионално почистване на мазета, тавани, дворове, гаражи и други