• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

От нашия блог

Премахване на ненужни отпадъци
Пространство за живеене

Разчистете своя дом. Получете повече пространство.

Днес всеки има нужда от пространство. Пространство за паркиране, за разходки. Най-вече обаче се цени едно пространство за живот. Такова можете да подсигурите на децата си, на чужди хора дори срещу наем. Ако обаче смятате, че нямате помещение или апартамент, който да отдадете под наем, то помислете пак. Чудесно решение за това е таванско помещение. То може да се превърне в чудесен и уютен дом на не много високи цени. За целта се снабдете първо с контейнери за отпадъци. Традицията в България е таваните да се използват за склад на боклуци.

Използвайте професионални фирми за извозване на отпадъци.

Ето защо ви трябва контейнери под наем. Когато направите доставка на контейнери вие ще можете да изхвърлите всичко непотребно. Освен от извозване на строителни отпадъци ще се нуждаете и от материали за ремонта. Важно е да разберете с какво празно пространство разполагате на тавана си, като това ще се случи след премахването на ненужните мебели и боклуци чрез контейнери за строителни отпадъци София.

В зависимост от пространството, хората преценяват какво могат да направят на тавана си. В действителност едно таванско помещение може да се превърне в чудесен дом за всеки в София. Експресно можете да нанесете някого веднага след ремонта. За тази цел трябва да прокарате електричество и вода, ако такива не са предвидени в строежите планове. Можете да постигнете това, а и още много, като обзаведете. За целта първо поставете паркет или дървен ламинат. Дървените мотиви са красиви и се връзват с таванските помещения. Освен това поставете тапети или пък заложете на бяла мазилка. Тя може да си кореспондира по чудесен начин с дървените подове. Не забравяйте и светлината. Тя е важна. Ето защо трябва да поставите красива дограма за капандура, ако тавана го позволява.

Така средата на помещението ще бъде осветена винаги. Освен това можете да направите вход и към тераса. Терасата ще е чудесна за да се открива гледка от нея.