• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

От нашия блог

Обзавеждане на антре
Обзаведете антрето

Преди да обзаведете, изхвърлете ненужните отпадъци

Имате дом и той е обзаведен чудесно. Имате обаче проблеми с антрето си. То трябва да отговаря на някой правила за да бъде красиво и удобно. За тази цел първо премахнете всичко натрупано там, като отпадъци или боклуци. Старите шкафове махнете чрез фирма за извозване на строителни отпадъци. Лесно ще попаднете на фирми за контейнери за строителни отпадъци София. Чрез такава фирма за извозване с контейнери няма да губите време в търсене къде да сложите всичко непотребно. Направете си доставка на контейнери и махнете старите мебели. Тяхното предназначение не е сигурно, а визията им не кореспондира с всичко друго в дома. Мястото им е в контейнери под наем.

Важни насоки при обзавеждането

Мебелите не трябва да са много в едно антре. Те обаче трябва да вършат много работа. Ето защо ако имате по-тясно антре можете да поставите в него закачалка. Така хората ще могат да сложат връхните си дрехи след влизане в помещението. В същото време е важно в антрето ви да има и шкаф за обувки. Един шкаф за обувки може да бъде стилно решение за това, къде да държите обувки и чехли за гостите си, като техните цени не са големи. Експресно трябва да се снабдите и със стойка за чадъри например. Чрез нея ще можете да внесете ред в антрето си. Според големината на антрето можете да поставите и табуретка или дори канапе. Така ще създадете уют и най-вече удобство.

В същото време се нуждаете от декорация по стените. Самите стени могат да са тапети с флорални мотиви направени от бамбук. Освен това можете и просто да сложите мазилка, като я нанасяте с въртеливи движения. Коридора ви трябва да разполага с картини. Можете да сложите и стар знак или имитация на подобен. Това е винтидж аксесоар, който днес е много вървежен и ще прикове вниманието на хората. Също така трябва да поставите и красив гранитогрес на пода. Можете да сложите флорални мотиви в среда.