• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

От нашия блог

Оазис в дома

Всеки дом може да има свой оазис. За разлика от повечето домове в западна Европа и Америка, където терасите и балконите не са големи или ги няма изобщо, то в България поне можем да се похвалим със строителство, което редовно заляга на направата на балкони. Уви в София често балконите се използват за събиране на боклуци.

За да използвате потенциала на терасата си можете да я изчистите чрез извозване на строителни отпадъци. Това разчистване може да стане с извозване с контейнери. Едни контейнери за строителни отпадъци София се намират в интернет лесно. Чрез доставка на контейнери няма да се чудите къде повече да складирате стара хартия или дори маси и шкафове. Вместо това поставете на терасата си зелени растения. Ако нямате много такива, лесно можете да поръчате с експресно доставяне до вратата на вашия дом.

Направете терасата оазис именно с тези зелени части по нея. Независимо дали е голяма или не тя може да съдържа в себе си зелен кът, който реално да се превърне в зимна градина. Поставете на терасата или балкона си и някакъв тип навес. Цени за такива навеси има много и ще намерите най-подходящите за вас и вашият балкон. Така ще се защитите от слънце през лятото и дъжд през пролетта и есента. Когато премахнете всичко ненужно от терасата си чрез контейнери за отпадъци, вие можете да откриете, че тя е по-голяма отколкото си мислите.

Ето как и защо можете да поставите на нея и хамак. Той ще ви позволи да релаксирате след трудния ден. Маса за кафе, диван или фотьойли също ще допринесат за почивката на терасата ви. Тя може да се превърне в чудесно място за комфортна почивка. Освен това трябва да поставите и големи прозорци тип френски преди терасата си. Така те ще ви отвеждат към нея, а също така ще допускат и много светлина в помещението.