• info@konteiner-trans.com
  • 0988 341 277
  • Пон - Нед 09:00 - 21:00

От нашия блог

Идеи за таванско помещение
Не правете компромис с дома

Изобщо не е нужно да правите компромиси с дома си. Можете да направите много за него. Изхвърлете старите мебели чрез фирма за извозване на строителни отпадъци. Махнете също така и някой стари боклуци чрез извозване с контейнери. Намерете подходящите за вас контейнери за строителни отпадъци София. Ще получите доставка на контейнери, а в тях хвърлете ненужните мебели. Често такива се складират на тавана, мазето или на терасата. Те не са места за складиране на стари мебели. Е, поне някой от местата могат да бъдат разчистени чрез контейнери под наем. Така ще имате терен да реализирате идеите си за тераса или таван.

Релакс зона - тераса с трева

Например терасите, особено ако са в горната част на блока, могат да се превърнат в стартова площадка за вашите добри преживявания. На нея можете да поставите зеленина. Тя е задължителна. Посредством тези зелени места на балкона си вие ще имате място за релакс и почивка. Отмората може да бъде пълна ако около тези зелени площи поставите и хамак. На хамака можете да си почивате. В случай, че ви посещават гости и искате да пиете кафе и да гледате цяла София, то шанса ви е да поставите масичка за кафе, а също така и столове. Те могат да се сгъват и да оставят място за хамака.

Идеи за таванско помещение

Не забравяйте, че можете да разчистите своят таван чрез контейнери под наем, а след това там да направите помещение, което да се използва от децата ви или пък от вас самият, като мъжка бърлога. Ако нямате излаз към тераса, но има място да се направи такава, то не се колебайте. Направете ремонт и поставете любими неща на терасата си. Сложете си и навес, който да ви пази от слънце или дъжд. Целият таван може да съчетае в себе си дори кухня и спалня. Въпросът е какво място ще имате след изхвърлянето експресно на мебели и ненужни вещи от там.